Menüü

Esmaspäev, 25. märts.

Hommik: Odrahelbepuder, moos, piim.

Lõuna: Hapukapsasupp, hapukoor, leib, sepik, jäätis.

Vitamiinipaus. Puuvili.

Oode Kotlet, salat, leib, mahl.

Teisipäev, 26. märts.

Hommik Riisihelbepuder, piim, moos.

Lõuna: Keedetud makaronid, guljašš, salat, leib, piim.

Vitamiinipaus: köögivili.

Oode: Piimasupp, võileib.

Kolmapäev, 27. märts.

Hommik: Kaerahelbepuder, moos, piim.

Lõuna: Värskekapsasupp, hapukoor, leib, sepik, mannavaht piimaga.

Vitamiinipaus: Puuvili

Oode: Kodujuustusalat, leib, sai, moos, mahl.

Neljapäev, 28. märts.

Hommik: Neljaviljahelbepuder, moos, piim.

Lõuna: Keedetud kartul, sardell, kaste, salat, leib, mahl.

Oode: Köögiviljasupp, leib.